Invalid Credentials: Issue with connecting VC6 to an external VMware PSC High Availability deployment.

After finishing the load balancer F5 configuration for the external PSC , I tried to install the VCenter Appliance to connect the external PSC. When I provided the external PSC credentials to the LB FQDN\IP it was throwing the error as ” INVALID CREDENTIALS ” whereas the same credentials is working fine with the main PSC Node 1 and Node 2.

By using the below blogs , I try to fix the issue by checking the DNS and the certificate but nothing helped and also I tried with the fresh install of the PSC with the new F5 LB configuration but yet I was stuck with the same issue.

Since the credentials was working fine with the main PSC , I was suspecting the issue with the F5 configuration and at last I found that while configuring the Virtual Servers I missed the Source Address Translation to select as Auto Map to all the ports mentioned in the VMware and just selected it for only port 443.

lesd

It was also not mentioned clearly in the VMware document so it is important to select the Source Address Translation to Auto Map to all the ports as same as port 443.

Reference:

http://snowvm.com/2015/07/23/issue-with-an-external-vmware-psc-high-availability-deployment/

Advertisements
This entry was posted in Platform Services Controller (PSC ), Vcenter Appliance, vCSA 6.0, VMware and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s