Tag Archives: VCSA 6.5

Bug in VCSA 6.5 U1\U2 which failed with invalid credentials on AD authentication

On of our vCenter was having issue on connecting the AD users and when users trying to connect the VC , it will fail with the invalid credentials error. I have already mentioned few blogs about AD authentication  issue here … Continue reading

Posted in Joining PSC with AD, Platform Services Controller (PSC ), SSO, Vcenter Appliance, VCSA6.5, VMware | Tagged , , , , | Leave a comment

6.5u1 SMB1 issue with causes the AD authentication issue.

We had the AD authentication issue from the ESXi 6.5 U1 and tried various method mentioned in my previous blog but it got failed with all the options. Below is the error while trying to connect the host from the domainjoin-cl … Continue reading

Posted in ESXi issue, Vcenter Appliance, vCSA 6.0, VCSA6.5, VMware | Tagged , , , , , , | 1 Comment

Inactive VMs in SRM recovery.

We were testing the SRM recovery and noticed few VMs are skipped during the testing without any error and when we generated the logs ,skipped  VMs were showing as inactive. After few investigation we have noticed that the Guest OS … Continue reading

Posted in SRM, VMware | Tagged , , , , | Leave a comment

VCSA 6.5 upgrade\Installation issues and fixes

Recently I have started upgrading the VC6.0 U3 ( VCSA ) to 6.5 U1 and encountered few issues  so  same like by previous blogs on VC6.0  issues , planned to do it for VC6.5 also and  find the old blogs … Continue reading

Posted in ESXi issue, VC6.0 Appliance Installation Issue, Vcenter Appliance, vCSA 6.0, VCSA6.5, VMware | Tagged , , | 2 Comments